Ajax Fibra

Een Gamechanger in Beveiliging!

Ajax Fibra: De Ultieme Beveiligingsoplossing, met Secures als Officiële Partner

Stel je voor dat je eindelijk die langverwachte upgrade voor je beveiligingssysteem kunt krijgen. Een upgrade die draadloze en bedrade componenten moeiteloos combineert, en zelfs externe detectoren van derden integreert. Goed nieuws: Ajax Fibra maakt dit mogelijk! Als het om geavanceerde beveiliging gaat, ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn we trots om aan te kondigen dat Secures officieel een Ajax Systems Partner is voor de installatie van de complete Ajax Fibra productlijn.

Ajax Fibra Hub: Het Beste van Beide Werelden

De kern van de Ajax Fibra-productlijn is de Ajax Fibra Hub, en geloof ons, het is een gamechanger. Deze hub is hybride, wat betekent dat het zowel draadloze als bedrade componenten ondersteunt. Dat betekent geen beperkingen bij het kiezen van beveiligingsapparatuur – je hebt de vrijheid om precies te selecteren wat het beste bij jouw behoeften past.

Maar dat is nog niet alles. Dankzij de MultiTransmitter Fibra, kun je zelfs externe detectoren van derden naadloos integreren in je beveiligingssysteem. Dit betekent dat je geen compromissen hoeft te sluiten als het gaat om de beveiliging van je huis of bedrijf. Je hebt de volledige controle over de apparatuur die je wilt gebruiken, en Ajax Fibra maakt het mogelijk.

Complete Beveiliging met Ajax Videobewaking

Ajax camera en NVR

Ajax Camera’s en NVR

Dat is pas Slimme camerabewaking!

Wat is een geavanceerd beveiligingssysteem zonder videobewaking? Ajax heeft je ook op dat gebied gedekt. Met Ajax Camera’s en Ajax Network Video Recorder (NVR) kun je genieten van een uitgebreide beveiligingsoplossing die niet alleen in realtime beschermt, maar ook bewijsmateriaal vastlegt voor het geval dat.

De Ajax Camera’s bieden scherpe, hoogwaardige beelden en hebben functies zoals bewegingsdetectie en infraroodnachtzicht. Je kunt ze binnen of buiten plaatsen, zodat geen enkele hoek van je eigendom onbeveiligd blijft. De Ajax NVR biedt opslag voor beelden van meerdere camera’s en biedt geavanceerde functies voor het beheren en bekijken van opgenomen video’s.

Waarom Kiezen voor Secures als Jouw Ajax Systems Partner?

Wij bij Secures begrijpen dat jouw beveiliging niet alleen gaat over technologie, maar ook over gemoedsrust. We zijn trots om officieel een Ajax Systems Partner te zijn, en we hebben de expertise en ervaring om Ajax Fibra naadloos in jouw beveiligingssysteem te integreren. Hier zijn een paar redenen waarom we de juiste keuze zijn:

– **Deskundig Team**: Ons team van experts is volledig opgeleid en gecertificeerd om Ajax Fibra te installeren en configureren.

– **Klantgericht**: We begrijpen dat jouw beveiligingsbehoeften uniek zijn. We werken nauw met jou samen om een oplossing op maat te ontwerpen die aan jouw specifieke eisen voldoet.

– **Betrouwbaarheid**: Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten getuigen van onze betrouwbaarheid.

Met Ajax Fibra en Secures ben je verzekerd van geavanceerde beveiligingstechnologie, volledige controle over je beveiligingssysteem en gemoedsrust. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een adviesgesprek en ontdek hoe Ajax Fibra en Secures samen de ultieme beveiligingsoplossing voor jou kunnen bieden. Je verdient de beste beveiliging, en wij zijn er om dat mogelijk te maken.

Contact Secures

+31(0) 251 770020

Bereikbaar ma – vrij 09:00 – 17:00 uur

Adres De Trompet 1540, 1967 DB Heemskerk

Email [email protected]
KvK 34228199 Amsterdam
BTW nr. NL818549300B01

Gratis verzending

Vanaf € 100 geen verzendkosten

Kopen op afstand

14 dagen bedenktijd

Product garantie

Fabrieksgarantie standaard

100% Veilig aankopen

Beveiligde betaalomgeving

DEEL WINKELWAGEN