Alle Alarmsystemen

Het meest bekroonde beveiligingssysteem van Europa met meer dan 2.5 miljoen gebruikers.

Veiligheid en controle voor huizen, bedrijven, appartementen en auto’s.

Flexibele elektronische & digitale beveiligingsoplossingen.

Onze favoriete Ajax producten

Onze favoriete Jablotron producten

Onze favoriete Texecom producten

Het Ajax alarmsysteem is het beste alarmsysteem voor thuis. Ajax Systems heeft meerdere productlijnen. Binnen deze lijnen onderscheidt de Ajax Baseline serie zich als de beste keuze voor thuisgebruik. Alle beveiligingsproducten uit de Ajax Baseline maken draadloos verbinding met elkaar tot wel 2.000 meter ver. Een beveiligde verbinding met de juiste componenten zorgt ervoor dat je het beste alarmsysteem voor thuis krijgt.

Een alarmsysteem heeft zeker zin, zolang je de juiste componenten gebruikt. Een goed alarmsysteem detecteert wanneer er een noodsituatie is. Denk hierbij aan een inbraakpoging, brand, koolmonoxidevergiftiging of zelfs een overstroming. Afhankelijk van de noodsituatie krijg je een melding en kunnen in sommige gevallen zelfs direct de hulpdiensten worden ingeschakeld.

Draadloze alarmsystemen zijn tegenwoordig bijna net zo betrouwbaar als bekabelde systemen. Vroeger werd de 433MHz frequentie veel gebruikt. Nieuwe systemen gebruiken frequenties in het bereik van 868,0 tot 868,6 MHz of 868,7 tot 869,2 MHz, afhankelijk van de regio, en controleren voortdurend het ruisniveau op het radiokanaal.

Alle alarmsystemen in ons assortiment zijn zonder abonnement. We hebben het hier over het Ajax alarmsysteem, Jablotron alarmsysteem en het Texecom alarmsysteem. Naast deze systemen bieden wij ook een optioneel meldkamer-abonnement aan. Wij adviseren dit altijd bij een alarmsysteem te nemen, maar het is jouw eigen keus.

Een slim alarmsysteem is een alarmsysteem dat op internet werkt en aan te sturen is via een app. Wij geloven dat slimme alarmsystemen de basis van jouw huisbeveiliging moeten zijn. Daarom hanteren wij alleen slimme alarmsystemen in ons assortiment.

Een alarmsysteem plaats je op de ramen en deuren van je woning. Hiermee beveilig je jezelf goed tegen inbraakpogingen. Om inbraakpogingen te detecteren, heb je magneetcontacten nodig.

Wanneer je raam of deur gesloten is, zitten de magneten tegen elkaar. Worden ze gescheiden terwijl het systeem actief is, dan wordt er direct een melding verstuurd. Je kan er ook voor kiezen om een sirene en/of flitser af te laten gaan.  Overige beveiligingsproducten zijn glasbreukdetectie en bewegingsdetectie. Bewegingsdetectoren nemen daadwerkelijk bewegingen op in je woning.

 1. Schaf een alarmsysteem aan
 2. Maak het inbrekers niet gemakkelijk
 3. Verberg geen sleutel onder de ‘neppe’ steen
 4. Haal hulpmiddelen die inbrekers kunnen gebruiken weg, zoals ladders of gereedschap
 5. Gebruik bewegingsdetectoren in je alarmsysteem
 6. Neem een meldkamer abonnement
 7. Gebruik magneetcontacten om ingangen te beveiligen
 8. Plaats een cilinderslot
 9. Hou waardevolle spullen uit het zicht
 10. Maak een buurt WhatsApp groep aan
 11. Leg je spullen in een kluis
 12. Plaats dievenklauwen op deuren
 13. Haal de sleutel uit deur
 14. Gebruik buitenverlicht op basis van bewegingssensor
 15. Laat je woning er bewoond uit zien
 16. Zet een slotje op je social media
 17. Laat de post weghalen
 18. Gebruik een tijdschakelaar
 19. Lees onze inbraakbeveiliging blog door voor meer informatie.

Er zijn 3 soorten alarmen: volledig draadloos, volledig bekabeld en hybride alarmen. Hybride alarmen zijn een combinatie van bekabelde en draadloze componenten.

  • Voor volledig draadloze alarmen adviseren wij het Ajax alarmsysteem.
  • Voor volledige bekabelde alarmen adviseren wij het Texecom alarmsysteem.
  • Voor hybride systemen adviseren wij het Ajax alarmsysteem, neem hiervoor contact met ons op.

Een eenvoudig alarmsysteem is bij ons verkrijgbaar vanaf €376,60. Dit het Ajax Systems StarterKit. Hierbij krijg je de Ajax Hub (beveiligingscentrale), Ajax MotionProtect (bewegingsmelder), Ajax DoorProtect (magneetcontact) & Ajax SpaceControl (afstandsbediening).

Bekijk hier al onze Ajax StarterKits pakketten.

Gratis verzending

Vanaf € 100 geen verzendkosten

Kopen op afstand

14 dagen bedenktijd

Product garantie

Fabrieksgarantie standaard

100% Veilig aankopen

Beveiligde betaalomgeving

DEEL WINKELWAGEN