Eagle Eye Networks

Een Cloud Video Management Platform

Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks is een Cloud Based Video Management platform.

De Eagle Eye app biedt volledig beheer van het Cloud platform, opgenomen videobeelden en live streams.

Beheer camera’s en locaties eenvoudig met één login. Maak sub-accounts aan met beperkte machtiging. Bepaal wie, wanneer en voor welke periode er toegang is tot bepaalde beelden. Geen installatie van plug-ins of software nodig.

Eagle Eye Networks Cloud Videa Managenet

Cloud On-Demand-architectuur

De Toekomst van Videobeheer
Het Eagle Eye VMS is vanaf de grond opgebouwd als een moderne Cloud implementatie, geen upgrade van oude Linux- of Windows gebaseerde software in de Cloud. De Eagle Eye-infrastructuur wordt volledig beheerd door Eagle Eye en is speciaal ontworpen voor video.

Eagle Eye Bridge

Bridge met 256-bit AES-encryptie

Eagle Eye’s Complete Privacy Encryption ™ elimineert beveiligingslekken die vaak worden aangetroffen in andere systemen. Geen portforwarding noodzakelijk, video wordt volledig versleuteld verzonden en opgeslagen, waardoor het knoeien met bewijsmateriaal onmogelijk is.

Traditionele videobeveiligingssystemen vereisen aanzienlijke hoeveelheden hardware, ingewikkelde installaties en voortdurend softwareonderhoud en -beheer. Eagle Eye Networks brengt daar verandering in met eenvoudige, enterprise-grade prestaties die eenvoudig te implementeren en op afstand te beheren zijn, en naadloos integreren met uw andere systemen.

De Cloud omgeving is ideaal voor het beheren van camera’s op meerdere locaties

Voeg Cloud toe aan bestaande video oplossingen

Verbeter de mogelijkheden van uw bestaande video management systeem door het toevoegen van een off-site backup. Het is niet nodig om software te kopen of te installeren, geen licentiesleutels en geen besturingssysteem om te beheren.

Eagle Eye Networks

Cloud Based Video Management in een notendop

Check onze flyer waarin Secures Cloud Based Video Management in een notendop uitlegt. Wilt u meer weten over deze fantastische oplossing? Maak dan snel een afspraak en zet uw eerste stap naar een veilig en beheersbaar Cloud platform.

Contact Secures

+31(0) 251 770020

Adres De Trompet 1540, 1967 DB Heemskerk

Email [email protected]
KvK 34228199 Amsterdam
BTW nr. NL818549300B01

Gratis verzending

Vanaf € 100 geen verzendkosten

Kopen op afstand

14 dagen bedenktijd

Product garantie

Fabrieksgarantie standaard

100% Veilig aankopen

Beveiligde betaalomgeving

DEEL WINKELWAGEN