Gratis Veiligheid Scan voor Particulier & Zakelijk.

Inbraakbeveiliging voor Bedrijven

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf.  Inbraak en diefstal is een groot probleem wat veel financiële en emotionele schade tot gevolg kan hebben. Bij een particulier is het buiten de waardevolle spullen die zijn verdwenen na een inbraak, veelal de emotionele schade die de boventoon voert, terwijl het bij bedrijven eerder om bedrijfscontinuïteit gaat. De schade die inbrekers toebrengen wordt vaak onderschat. Inbraakbeveiliging voor uw pand is een must waardoor de kans op inbraak drastisch wordt verlaagd.

Inbraakbeveiliging van Secures, het toepassen van het OBER-principe, maatwerk toegespitst op uw situatie.

Inbraakbeveiliging voor Bedrijven

Inbraakbeveiliging is maatwerk en dient door een vakman te worden uitgevoerd

Organisatorische maatregelen

Organisatorisch

Organisatorische beveiliging is een verzameling van maatregelen die genomen kunnen worden om het een potentiële inbreker moeilijker te maken. Hierbij kan gedacht worden aan goed sleutelbeheer, merken en registreren van waardevolle zaken, zichtbare afwezigheid voorkomen, gebruik van compartimenten, enz.

Bouwkundige maatregelen

Bouwkundig

Bouwkundige beveiliging betreft bouwkundige aanpassingen van een object om de toegang tot een pand of tot de attractieve goederen moeilijker te maken. Bouwkundige aanpassingen hebben als doel de inbreker buiten te houden en zullen inbraakvertragend werken.

Elektronische maatregelen

Elektronisch

Met elektronische beveiliging wordt een inbraaksignaleringssyteem bedoeld, opgebouwd uit elektronische componenten. Een elektronische beveiliging is bedoeld om een poging tot of een inbraak tijdig te signaleren, alvorens de inbreker de attractieve zaken bereikt.

Meldkamer

Alarmopvolging

Bij het optreden van een alarm na signalering van een ongewenste indringer zal er iemand naar het beveiligde pand moeten gaan om te kijken wat er aan de hand is. Dit verstaat men onder “alarmopvolging”. Dit kan de sleutelhouder zijn maar ook de politie of bijvoorbeeld een particuliere beveiligingsdienst (PBO).

Waarom kiezen voor Secures?

In 3 Stappen naar Succes

Behoefte

U wilt beveiligingsmaatregelen toepassen. Secures bezit de nodige expertise om u meer dan een veilig gevoel te bieden!

Beveiligingsplan

In het beveiligingsplan wordt in overleg met de klant de juiste producten en diensten op elkaar afgestemd.

Garantie

Door goed te luisteren en kwaliteitsproducten te leveren, kunnen we 100% tevredenheidsgarantie bieden!

Doe enkel zaken met echte Professionals

Secures heeft specialisten op elk vakgebied

Inbraakbeveiliging voor Bedrijven

Inbraakbeveiliging van Secures!

Benieuwd naar wat het beveiligen van uw pand kost? Secures heeft een uitgebreide webshop en biedt u de mogelijkheid eerst de prijzen te bekijken, inbraakbeveiligsproducten te bestellen of een offerte aan te vragen.

Inbraakbeveiliging van Secures, het toepassen van het OBER-principe, maatwerk toegespitst op uw situatie. VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.

Wij nemen contact op

Contactverzoek

    ZAKEN BESPREKEN?

    Direct contact met een specialist

    Secures heeft specialisten op het gebied van Camerabewaking, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Erfgrensbewaking, Mistgenerators en Hang & Sluitwerk. Ook op het gebied van IT kunt u bij ons terecht.

    BEL ONS DIRECT

    0251 770 020