Gratis Veiligheid Scan Zakelijk & Particulier

Persoonlijk Alarm

Persoonlijk Alarm met de alarmknop van Amicimi. Amicimi is een persoonlijk alarm die bestaat uit een alarmknop en een app. De Amicimi alarmknop is via bluetooth verbonden met je smartphone. Ben je in nood of heb je hulp nodig dan hoef je enkel maar op je Amicimi knop te drukken en je exacte locatie worden samen met een geluidsopname en relevante persoonlijke informatie doorgestuurd naar je buddy’s of de Securitas alarmcentrale, die indien nodig de hulpdiensten naar je toe sturen.

Gebeurt het wel eens dat je voorbij een minder veilige plek moet of wil je vooral dat ongemakkelijke gevoel van onveiligheid vermijden?

Een Persoonlijk Alarm voor mensen die nachtdienst hebben, ouderen, kinderen die gaan stappen, mannen en vrouwen die zich niet veilig voelen oftewel iedereen die zich wel eens onveilig voelt!

Persoonlijk Alarm

Je persoonlijke veiligheid anders bekeken

Alleen naar huis wandelen na een avondje stappen, op zoek naar je auto op een verlaten parking, pendelen buiten de spits of op huisbezoek bij een onbekende: niks bijzonders alleen dat ongemakkelijk gevoel; het overkomt ons allemaal wel eens.

Amicimi is er voor jou, voor een veiliger gevoel, thuis en onderweg.
Sla eenvoudig en snel alarm. Je kan altijd rekenen op je buddies of op Securitas.

Zodra je alarm slaat, start een opname van het omgevingsgeluid en wordt de opname gedeeld met je buddy’s (en/of de Securitas alarmcentrale). Zo weet je dat er altijd iemand meeluistert.

Amicimi werkt met de minste internetverbinding, zowel binnen als buiten. Amicimi zorgt voor je, zowel onder de kerktoren als op de skipiste.

Via het intelligent volgsysteem van Amicimi, dat gebruik maakt van een GPS-signaal, weet Amicimi waar je bent. Je locatie wordt pas gedeeld in geval van nood of indien expliciet vermeld.

Amicimi houdt een lijst met buddies bij. Kies je buddies uit je bestaande contactlijst of voeg een nieuw contact toe en breng hen automatisch op de hoogte van je noodsituatie. FollowMe kan je volgen en gebruikt deze info om je veiligheid te verhogen of je buddies te informeren. Je locatie wordt niet onnodig gedeeld.

De Amicimi app ontvangt altijd je hulpsignaal en stuurt de info door aan de hulpdiensten, ook al was de app gesloten.

De batterij van de Amicimi-knop gaat minstens drie jaar mee. Maar ook de batterij van je smartphone blijft gespaard.

Amicimi+ werkt altijd 24/7 oftewel de klok rond. Bij de alarmcentrale van Securitas staat er op elk uur van de dag een professionele medewerker voor je klaar. Ben je in nood? Dan contacteert Securitas meteen de lokale hulpdiensten.

De Amicimi app deelt je persoons- en medische gegevens in nood met Securitas. De hulpdiensten gebruiken deze informatie om je nog sneller en efficiënter te helpen. Terwijl de hulpdiensten onderweg zijn, blijft Securitas je situatie nauwgezet volgen.

Persoonlijk Alarm van Secures, een veilig gevoel!

1 Jaar Persoonlijk Alarm

€ 7,95 per maand (betaling per jaar)

1 jaar 24/7 Amicimi+ dienst met Securitas meldkamer
Werkt in binnen- en buitenland*
*Securitas meldkamer werkt enkel in Nederland en België.
Amicimi knop € 29,- éénmalig, na het eerste jaar betaal je € 8,25 per maand.

Doe enkel zaken met echte Professionals

Secures heeft specialisten op elk vakgebied

Wij nemen contact op

Contactverzoek
    ZAKEN BESPREKEN?

    Direct contact met een specialist

    Secures heeft specialisten op het gebied van Camerabewaking, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Erfgrensbewaking, Mistgenerators en Hang & Sluitwerk. Ook op het gebied van IT kunt u bij ons terecht.

    BEL ONS DIRECT

    0251 770 020