Slimme Camera's

Face detection/recognition, People Counting, Heat map, License plate, Behavior Analysis

Camerabewaking voor Bedrijven

Camerabewaking voor bedrijven is eerder een standaard geworden dan uitzondering. Professionele Camerabewaking met intelligente Camera’s en Video Recorders. Haarscherp beeld, niet alleen over IP maar ook over een (bestaand) COAX netwerk.

We installeren camera’s voor observatie, herkenning en identificatie. Slimme camera’s met Face Detection Recognition, People Counting, Heat map, License plate registration, en Behavior Analysis zoals Object removal, Unattended baggage, Line crossing detection, Intrusion detection, Region Entrance/Exit.

Secures is dankzij jarenlange ervaring dé specialist in het installeren van digitale bewakingscamera’s. Wij adviseren bij de keuze van het cameramateriaal, verzorgen de volledige installatie en begeleiden u bij het gebruik van het camerasysteem voor uw bedrijf.

 
camerabewaking

IP Camerabewaking 

Slimme camerabewaking voor bedrijven

IP camera’s bieden naast de extreem hoge resolutie en netwerkfunctionaliteit meer voordelen dan analoge CCTV. Dan met name de slimme IP camera’s met Behavior analysis, Face detection recognition, People counting, Heat map, License plate registration, Object removal, Line crossing en nog veel meer.

IP camera’s zijn zeer breed toepasbaar en in elke prijsklasse met bijbehorende functionaliteit. Secures adviseert en installeert professionele IP camera’s in zowat elke branche of gelegenheid.

CCTV Camerabewaking

Closed Circuit Television (CCTV)

CCTV Camerabewaking is een bewezen technologie en sinds jaar en dag toegepast bij bedrijven en particulieren.

De CCTV camera’s worden aangesloten op een Digitale Video Recorder (DVR), de DVR wordt aangesloten op het netwerk en is via een IP adres te benaderen. CCTV is in vergelijking met IP camera’s onderhoudsarm en is een betrouwbare oplossing welke veel wordt toegepast in de professionele camerabewaking.

CCTV
CCTV-Monitoring

Live Camerabewaking

Realtime monitoring voor Particulier & Zakelijk

Echte mensen observeren de live camerabeelden en nemen direct actie bij een verdachte situatie. Live Camerabewaking wordt in abonnementsvorm aangeboden.

Live camerabewaking vanaf € 1,60 per dag!

Een veilig gevoel, voorkomt inbraak en verhoogt de pakkans.

Waarom Secures?

Door goed te luisteren en kwaliteitsproducten te leveren, kunnen we 100% tevredenheidsgarantie bieden! Secures heeft specialisten op het gebied van Alarmsystemen, Camerabewaking, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Mistgeneratoren en Hang & Sluitwerk. 

Behoefte

U wilt beveiligingsmaatregelen toepassen. Secures bezit de nodige expertise om u meer dan een veilig gevoel te bieden!

Beveiligingsplan

In het beveiligingsplan wordt in overleg met de klant de juiste producten en diensten op elkaar afgestemd.

Garantie

VEB erkend beveiligingsbedrijf waarbij jaarlijks een externe audit plaatsvindt op enkele door ons opgeleverde projecten.

M&C Cilinders
M&C CilindersBouwkundige beveiligingBestellen
KluizenSnel de juiste kluis vinden!Bestellen
Dahua-TIOC-2.0
CamerasystemenHaarscherp beeld!Bestellen

Contact Secures

+31(0) 251 770020

Adres De Trompet 1540, 1967 DB Heemskerk

Email [email protected]
KvK 34228199 Amsterdam
BTW nr. NL818549300B01

Gratis verzending

Vanaf € 100 geen verzendkosten

Kopen op afstand

14 dagen bedenktijd

Product garantie

Fabrieksgarantie standaard

100% Veilig aankopen

Beveiligde betaalomgeving

DEEL WINKELWAGEN