Ajax Alarmsysteem

Het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van Europa!

Het Ajax alarmsysteem combineert veiligheid, design en gebruiksgemak op perfecte wijze. Met Grade 2 gecertificeerde componenten biedt Ajax optimale bescherming voor jouw huis, kantoor of appartement. Ontvang direct meldingen bij brand, geopende deuren, gebroken ramen of indringers. Secures is een officiële dealer én installateur van Ajax Systems. Ervaar onze uitstekende service en bekijk het meest uitgebreide assortiment. Start direct met het samenstellen van jouw eigen Ajax alarmsysteem of neem contact op als je vragen hebt!

Starterkits

Installatie

Laat het Ajax Alarmsysteem professioneel installeren

Bewegingsdetectie

Branddetectie

Openstanddetectie

Glasbreukdetectie

Waterdetectie

Signaalversterkers

Automatisering

Installatie

Laat het Ajax Alarmsysteem professioneel installeren

Bewegingsdetectie

Branddetectie

Openstanddetectie

Glasbreukdetectie

Signaalversterkers

Automatisering

Onze voordelige startersets

Ajax Alarmsysteem

Het Ajax Alarmsysteem bestaat uit Grade 2 gecertificeerde componenten. Dit alarmsysteem combineert veiligheid, design en een intuïtieve bediening. Wij voeren het volledige assortiment van Ajax beveiligingsproducten. Het Ajax alarmsysteem is in 2 kleuren verkrijgbaar: zwart & wit. Een van de voordelen van het Ajax alarmsysteem is dat je het via je smartphone configureert en bedient. Met de handige app van Ajax beheer en monitor je het hele systeem. Ajax detectoren identificeren direct bedreigingen en geven jou een melding wanneer: brand uitbreekt, deuren worden geopend, ramen gebroken worden of bij de aanwezigheid van indringers.

Secures is een door Ajax Systems geautoriseerde dealer & installateur. Wij plaatsen Ajax alarmsystemen die toonaangevend zijn op het gebied van beveiliging. Bescherm wat voor jou het meest kostbaar is. De componenten uit het Ajax alarmsysteem werken onder de meest extreme omstandigheden om jouw bescherming te garanderen! Bekijk het assortiment en bestel snel!

Het einde van bedrade alarmsystemen?

De detectoren uit onze Ajax alarmsystemen kunnen een afstand overbruggen tot wel 2000 meter in open veld. Hiervoor heeft Ajax een protocol ontworpen: Jeweler. Dankzij dit protocol is het systeem snel, stabiel en de batterijen gaan zelfs tot 7 jaar mee!

De componenten in het systeem communiceren elke 12 seconden met elkaar, waardoor het direct gedetecteerd wordt wanneer er eventuele problemen of gevaren zijn. De communicatie tussen alle detectoren zijn extreem beveiligd en je ontvangt direct een push notificatie zodra er sprake is van sabotage, jamming of een algemene foutmelding.

De extra zwaar beveiligde verbindingen, de stabiliteit hiervan en het bereik van de componenten maken het overbodig om draden te trekken voor dit alarmsysteem. 

Waarom kiezen voor een Ajax alarmsysteem?

Het Ajax alarmsysteem is Grade 2 gecertificeerd. Dit betekent dat het systeem bestand is tegen ervaren inbrekers met speciale apparatuur. Het beschermt ingangspunten zoals ramen en deuren. Hiermee is het systeem geschikt voor de beveiliging van een appartement, huis of kantoor.

Een geoptimaliseerd systeem voor bediening en configuratie zorgt voor extra veiligheid. Zowel de gebruiker als installateur hebben hiervoor een aparte app. De draadloze verbinding tussen verschillende componenten uit het Ajax alarmsysteem worden zwaar beveiligd. Bij het afnemen van een meldkamer-abonnement tref je een extra beveiligingsmaatregel. 

Het Ajax alarmsysteem heeft een prachtig design en de hoogste kwaliteitseisen voor beveiliging. Deze succesformule heeft ervoor gezorgd dat Ajax het snelst groeiende merk is voor inbraak- en branddetectie.

When Security is Art

Het ontwerp van het Ajax alarmsysteem heeft veiligheid, gebruiksgemak én design tot in perfectie gecombineerd. Zowel de componenten, app als de software werken uitmuntend met elkaar. Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets: “When Security is Art”. Bekijk ons volledige assortiment om te zien wat het beste bij jou past.

Ajax Alarmsysteem Professional Security

Veelgestelde vragen

Ajax is een van de beste alarmsystemen op dit moment. Dankzij het uitgebreide assortiment is het mogelijk om alle soorten beveiliging en detectie toe te passen binnenshuis. Denk hierbij aan bewegingsdetectie, glasbreukdetectie, openstanddetectie, waterdetectie én branddetectie. Daarnaast zijn er nog diverse accessoires voor het systeem beschikbaar. Al deze toepassingen maken het een van de beste alarmsystemen.

Een Ajax alarmsysteem kost bij ons minimaal €374,40. Het gaat hier om een starterspakket met een Hub, bewegingsmelder, magneetcontact & afstandsbediening. In ons assortiment vind je nog meer accessoires om het Ajax alarmsysteem mee uit te breiden. 

Wij hebben momenteel een tijdelijke actie waarbij wij jouw Ajax alarmsysteem installeren voor slechts €299,-!

Het belangrijkste voor het aankopen van een alarmsysteem is bepalen waar inbrekers mogelijk gaan inbreken. Denk aan ramen, deuren en poorten. Overal waar een inbreker binnen kan komen adviseren wij een detector te plaatsen. Het is ook belangrijk om in de aankoop mee te nemen hoe het alarmsysteem bedient wordt. Een alarmsysteem dat via je smartphone verbonden kan worden is wel zo handig wanneer je het alarm bent vergeten aan te zetten.

Hiernaast moeten ook de praktische zaken meegenomen worden. Gaat de voorkeur uit naar een draadloos of bedraad systeem? Zeker bij reguliere woonhuizen, adviseren wij altijd om voor een draadloos systeem te gaan. Weinig mensen hebben trek om extra kabels door hun huis te (laten) trekken. Onze alarmsystemen zijn geoptimaliseerd om goed bereik te hebben. 

Een bedraad systeem is eerder van toepassing bij bedrijven of bij huizen die nog in de bouwfase zijn.

Als extra beveiliging adviseren wij om abonnement bij een meldkamer af te sluiten. Een meldkamer wordt gebeld zodra het alarm afgaat. Mocht er een noodsituatie zijn, dan wordt je bijgestaan door een getrainde specialist die je ondersteunt. Onze klanten krijgen 6 maanden gratis meldkamer aangeboden bij een eenjarig abonnement.

Als laatste willen wij nog benadrukken dat er stille en luide alarmen zijn. Afhankelijk van jouw wensen is hier een mogelijkheid voor. Een stil alarm zorgt dat de inbreker niet op de hoogte is dat het alarm afgaat. Een luid alarm daarentegen jaagt de inbreker juist weg.

 • Standaard alarmsysteem
  Een standaard alarmsysteem bestaat uit bewegingsmelder, magneetcontact en afstandsbediening. Dit systeem is uiteraard uit te breiden.
 • Uitgebreid alarmsysteem
  Een uitgebreid systeem bevat al het bovenstaande, maar heeft als extra accessoires: (AI)-camera, rookmelder, CO-melder, sirenes, flitsers, waterdetectie, glasbreukdetectie, stickers en de meldkamer.
 • Draadloos alarmsysteem
  Bij een draadloos beveiligingssysteem maken de componenten binnen het beveiligingssysteem een draadloze connectie met elkaar.
 • Bedraad alarmsysteem
  Een bedraad systeem spreekt voor zich, 23dit betekent dat alle beveiligingscomponenten met een draad verbonden zijn.
 • Hybride alarmsysteem
  Een hybride systeem is een combinatie van  componenten met én zonder draad. Handig wanneer bedraad de voorkeur heeft, maar niet wenselijk is om overal draden te trekken.
Gratis verzending

Vanaf € 100 geen verzendkosten

Kopen op afstand

14 dagen bedenktijd

Product garantie

Fabrieksgarantie standaard

100% Veilig aankopen

Beveiligde betaalomgeving

DEEL WINKELWAGEN