Gratis Veiligheid Scan Zakelijk & Particulier

Alarmsysteem voor Bedrijven

Een (BORG / VEB gecertificeerd) alarmsysteem voor u bedrijf regelt u eenvoudig en snel via Secures.

Beveiliging is een serieuze zaak, zo ook het uitkiezen van een gedegen alarmsysteem. Secures helpt u bij een keuze van de alarminstallatie. Het doel van een alarmsysteem is het tijdig signaleren van indringers. De zichtbare aanwezigheid van een alarminstallatie heeft bovendien een preventieve werking.

Alarmsysteem die past bij elke onderneming

VEB Erkend BeveiligingsbedrijfAls VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf leveren we een intelligent alarmsysteem met de laatste technologieën toegespitst op de beveiliging in uw branche.

Secures levert een gecertificeerd alarmsysteem voor o.a. horeca, kantoor, winkel, autogarage, tandartspraktijk, onderwijs, groothandel, industrie, transport en verenigingen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ajax Alarmsysteem
Ajax Alarmsysteem

Ajax Systems
Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Ajax Grade 2 Gecertificeerd
Bediening en configuratie via apps voor zowel de gebruiker als de installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Het Ajax Alarmsysteem is Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

Dit is het eind van bedrade Alarmsystemen
Ajax detectoren kunnen, dankzij het door AJax eigen ontworpen Jeweler protocol, een afstand overbruggen tot 2000 meter in open veld. Dankzij het Jeweler protocol werk het Ajax systeem niet alleen heel erg snel en stabiel maar gaan de batterijen zelfs tot 7 jaar mee! Door tweeweg communicatie, een ping elke 12 seconden, stelt het Ajax Alarmsysteem u direct op de hoogte van eventuele problemen of gevaren. De communicatie tussen alle detectoren zijn extreem beveiligd en u ontvangt instant een bericht in geval van sabotage, Jamming of een algemene foutmelding.

Download Texecom BrochurePremier Elite Professional Series
Professionele bedrade en draadloze alarminstallatie van Texecom met Cloud-ondersteuning.

Waaruit bestaat de Texecom Premier Elite oplossing?
De Texecom Premier Elite alarminstallatie kan worden uitgerust met zowel draadloze als bekabelde detectiemiddelen. Dit zijn detectoren welke reageren op beweging in een ruimte, rook detecteren, koolmonoxide meten bij een kachel of geiser, etc. De bediening van de alarminstallatie kan op verschillende manieren plaatsvinden, via een pincode, een handzender of zelfs met uw smartphone! Bij een melding van één van de detectoren, wordt de vooraf bepaalde alarmeringswijze gestart. Deze kan bestaan uit een optische/akoestische alarmgever in het pand, een melding naar uw Apple of Android smartphone of naar een meldkamer. Er is ook een koppeling mogelijk met bewakingscamera’s dit ter controle en verificatie van alarmmeldingen. De beelden van in totaal vier camera’s kunt u via de APP op uw smartphone bekijken!

Draadloze techniek
Binnen het Texecom Premier Elite draadloze platform wordt gebruik gemaakt van de zogeheten Ricochet® technologie. Dit is een intelligente 2-weg draadloze techniek, waarbij alle detectoren en het paneel een actieve rol spelen in de communicatie. Iedere detector is een signaalversterker, waardoor op een betrouwbare wijze grotere afstanden kunnen worden overbrugd. Het bereik en veiligheidsniveau is hierdoor groter dan ten opzichte van alternatieve fabricaten. Dankzij de 2-weg communicatie wordt tevens het energieverbruik gereduceerd en is de batterij levensduur van de detectoren groter. Betrouwbare alarminstallatie van Texecom.

‘Cloud’ ondersteuning / APP’s
Alarmmeldingen ontvangt u via de App op uw smartphone, ook wanneer u de App zelf heeft afgesloten, dit wordt pushtechnology genoemd. U mist hierdoor geen essentiële informatie en kunt snel reageren op gebeurtenissen! De communicatie vindt plaats via uw internet verbinding.

Texecom Connect
TexecomTexecom Connect opent een nieuwe wereld van mogelijkheden voor Texecom beveiligingssystemen. Beveiligingssystemen zijn doorgaans afgescheiden en geïsoleerd van de buitenwereld. Met Texecom Connect veranderd dit en is het mogelijk om het alarmsysteem als domotica te gebruiken om bijvoorbeeld je verlichting, TV, gordijnen, audio of tuinsproeiers te schakelen.

JablotronDe JABLOTRON 100 alarminstallatie is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van uw pand. Het is geschikt tot en met Risicoklasse 2 voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s.

Het systeem biedt u tevens domotica,  automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, open stand detectie of controle via een afstandsbediening of smartphone).

Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!Jablotron

Honeywell Galaxy DimensionGalaxy® Dimension – Inbraakbescherming en Toegangscontrole

Een uniek en volledig geïntegreerde oplossing met de flexibiliteit die voldoet aan al uw zakelijke behoeften.

Galaxy® Dimension is een veelzijdige beveiligingsoplossing met naadloos geïntegreerde inbraak- en toegangscontrolefuncties. Galaxy® Dimension is tevens voorzien van draadloze mogelijkheden met een volledige serie randapparaten. Door de toonaangevende technologie kent het systeem een ongeëvenaarde flexibiliteit en functionaliteit en biedt het een maximale onafgebroken beveiliging voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of complexiteit.

Beveiliging van uw werknemers en uw gebouwen
De Galaxy®-technologie heeft al de voorkeur bij veel sectoren waarin grote beveiligingssystemen een vereiste zijn. Galaxy technologie is o.a. geïnstalleerd in de detailhandel, gemeentelijke instanties en industrieën en biedt de functionaliteit en flexibiliteit om te voldoen aan een scala van behoeften. De Galaxy® Dimension tilt beveiliging naar een hoger plan door een naadloze integratie van inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Met de Galaxy® Dimension biedt Honeywell u een beveiligingsoplossing waarop u kunt vertrouwen. Hij beschermt eenvoudig en effectief, waardoor beveiliging voor uw onderneming een aanwinst wordt en geen last.

Honeywell Galaxy DimensionWelke voordelen heeft het geïntegreerde Galaxy® Dimension systeem voor uw bedrijf?

 • Maximaal gebruiksgemak, maximale beveiliging
 • Efficiënt beheer van uw werknemers en locaties
 • Bedieningseenvoud
 • Een systeem zonder beperkingen
 • Groeit met uw bedrijf

Honeywell Galaxy Flex 3, nu completer dan ooit!

Maak nu kennis met de Honeywell Galaxy Flex 3 alarminstallatie in combinatie met de superieure draadloze Domonial sensoren! De Galaxy Flex 3 biedt een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en toegangsbeheer. De Flex panelenreeks is beschikbaar in 20, 50 en zelfs 100 zone modellen en is EN 50131 Grade 2 gekeurd! Met de Honeywell Galaxy Mobile APP volledige bediening op afstand.

Draadloos zonder grenzen
Galaxy Flex 3Maak gebruik van de betrouwbare draadloze oplossingen op plaatsen waar esthetiek belangrijk is en bedrading onpraktisch of te duur. Dankzij de beproefde bi-directionele Domonial radiotechnologie en het slimme routeringsconcept van Honeywell, biedt de Galaxy Flex de flexibiliteit van bedraad en draadloos in één degelijk systeem zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid. Deze technologieën verlengen de levensduur van de sensorbatterij tot wel 5 jaar. En dankzij de automatische inleerfunctie van de sensoren verloopt de installatie snel en eenvoudig.

GX Remote Control
De GX Remote Control APP voldoet aan de hoogste beveiligingseisen en alle communicatie met het Galaxy paneel is volledig versleuteld. GX Remote Control is geschikt voor Android en iOS smartphone of tablet en is compatibel met de Honeywell Galaxy Dimension (vanaf firmware v6.0) en Flex 3 (vanaf firmware v3.13). De APP communiceert zonder omwegen direct met het paneel en is volledig gratis.

Toegangsbeheer
Tot 4 deurcontrollers (DCM’s) die in totaal tot 8 deuren bewaken, toegangsgebeurtenis log legt tot 1.000 gebeurtenissen vast. Compatibel met de meeste Wiegand-lezers, tot 4 jaarlijkse vakantieschema’s en weekschema’s beschikbaar.

Tot 100 bedrade of draadloze zones, tot 98 gebruikers, tot 98 draadloze handzenders, tot 8 blokken. GSM/GPRS, Ethernet, PSTN, enkel- of meervoudig voor extra zekerheid. Compacte 4-knops handzender. (paniekknop)
Honeywell Galaxy Dimension

+ Ajax Systems
Ajax Alarmsysteem
Ajax Alarmsysteem

Ajax Systems
Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Ajax Grade 2 Gecertificeerd
Bediening en configuratie via apps voor zowel de gebruiker als de installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Het Ajax Alarmsysteem is Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

Dit is het eind van bedrade Alarmsystemen
Ajax detectoren kunnen, dankzij het door AJax eigen ontworpen Jeweler protocol, een afstand overbruggen tot 2000 meter in open veld. Dankzij het Jeweler protocol werk het Ajax systeem niet alleen heel erg snel en stabiel maar gaan de batterijen zelfs tot 7 jaar mee! Door tweeweg communicatie, een ping elke 12 seconden, stelt het Ajax Alarmsysteem u direct op de hoogte van eventuele problemen of gevaren. De communicatie tussen alle detectoren zijn extreem beveiligd en u ontvangt instant een bericht in geval van sabotage, Jamming of een algemene foutmelding.

+ Texecom

Download Texecom BrochurePremier Elite Professional Series
Professionele bedrade en draadloze alarminstallatie van Texecom met Cloud-ondersteuning.

Waaruit bestaat de Texecom Premier Elite oplossing?
De Texecom Premier Elite alarminstallatie kan worden uitgerust met zowel draadloze als bekabelde detectiemiddelen. Dit zijn detectoren welke reageren op beweging in een ruimte, rook detecteren, koolmonoxide meten bij een kachel of geiser, etc. De bediening van de alarminstallatie kan op verschillende manieren plaatsvinden, via een pincode, een handzender of zelfs met uw smartphone! Bij een melding van één van de detectoren, wordt de vooraf bepaalde alarmeringswijze gestart. Deze kan bestaan uit een optische/akoestische alarmgever in het pand, een melding naar uw Apple of Android smartphone of naar een meldkamer. Er is ook een koppeling mogelijk met bewakingscamera’s dit ter controle en verificatie van alarmmeldingen. De beelden van in totaal vier camera’s kunt u via de APP op uw smartphone bekijken!

Draadloze techniek
Binnen het Texecom Premier Elite draadloze platform wordt gebruik gemaakt van de zogeheten Ricochet® technologie. Dit is een intelligente 2-weg draadloze techniek, waarbij alle detectoren en het paneel een actieve rol spelen in de communicatie. Iedere detector is een signaalversterker, waardoor op een betrouwbare wijze grotere afstanden kunnen worden overbrugd. Het bereik en veiligheidsniveau is hierdoor groter dan ten opzichte van alternatieve fabricaten. Dankzij de 2-weg communicatie wordt tevens het energieverbruik gereduceerd en is de batterij levensduur van de detectoren groter. Betrouwbare alarminstallatie van Texecom.

‘Cloud’ ondersteuning / APP’s
Alarmmeldingen ontvangt u via de App op uw smartphone, ook wanneer u de App zelf heeft afgesloten, dit wordt pushtechnology genoemd. U mist hierdoor geen essentiële informatie en kunt snel reageren op gebeurtenissen! De communicatie vindt plaats via uw internet verbinding.

Texecom Connect
TexecomTexecom Connect opent een nieuwe wereld van mogelijkheden voor Texecom beveiligingssystemen. Beveiligingssystemen zijn doorgaans afgescheiden en geïsoleerd van de buitenwereld. Met Texecom Connect veranderd dit en is het mogelijk om het alarmsysteem als domotica te gebruiken om bijvoorbeeld je verlichting, TV, gordijnen, audio of tuinsproeiers te schakelen.

+ Jablotron 100

JablotronDe JABLOTRON 100 alarminstallatie is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van uw pand. Het is geschikt tot en met Risicoklasse 2 voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s.

Het systeem biedt u tevens domotica,  automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, open stand detectie of controle via een afstandsbediening of smartphone).

Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!Jablotron

+ Galaxy Dimension

Honeywell Galaxy DimensionGalaxy® Dimension – Inbraakbescherming en Toegangscontrole

Een uniek en volledig geïntegreerde oplossing met de flexibiliteit die voldoet aan al uw zakelijke behoeften.

Galaxy® Dimension is een veelzijdige beveiligingsoplossing met naadloos geïntegreerde inbraak- en toegangscontrolefuncties. Galaxy® Dimension is tevens voorzien van draadloze mogelijkheden met een volledige serie randapparaten. Door de toonaangevende technologie kent het systeem een ongeëvenaarde flexibiliteit en functionaliteit en biedt het een maximale onafgebroken beveiliging voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of complexiteit.

Beveiliging van uw werknemers en uw gebouwen
De Galaxy®-technologie heeft al de voorkeur bij veel sectoren waarin grote beveiligingssystemen een vereiste zijn. Galaxy technologie is o.a. geïnstalleerd in de detailhandel, gemeentelijke instanties en industrieën en biedt de functionaliteit en flexibiliteit om te voldoen aan een scala van behoeften. De Galaxy® Dimension tilt beveiliging naar een hoger plan door een naadloze integratie van inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Met de Galaxy® Dimension biedt Honeywell u een beveiligingsoplossing waarop u kunt vertrouwen. Hij beschermt eenvoudig en effectief, waardoor beveiliging voor uw onderneming een aanwinst wordt en geen last.

Honeywell Galaxy DimensionWelke voordelen heeft het geïntegreerde Galaxy® Dimension systeem voor uw bedrijf?

 • Maximaal gebruiksgemak, maximale beveiliging
 • Efficiënt beheer van uw werknemers en locaties
 • Bedieningseenvoud
 • Een systeem zonder beperkingen
 • Groeit met uw bedrijf
+ Galaxy Flex 3

Honeywell Galaxy Flex 3, nu completer dan ooit!

Maak nu kennis met de Honeywell Galaxy Flex 3 alarminstallatie in combinatie met de superieure draadloze Domonial sensoren! De Galaxy Flex 3 biedt een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en toegangsbeheer. De Flex panelenreeks is beschikbaar in 20, 50 en zelfs 100 zone modellen en is EN 50131 Grade 2 gekeurd! Met de Honeywell Galaxy Mobile APP volledige bediening op afstand.

Draadloos zonder grenzen
Galaxy Flex 3Maak gebruik van de betrouwbare draadloze oplossingen op plaatsen waar esthetiek belangrijk is en bedrading onpraktisch of te duur. Dankzij de beproefde bi-directionele Domonial radiotechnologie en het slimme routeringsconcept van Honeywell, biedt de Galaxy Flex de flexibiliteit van bedraad en draadloos in één degelijk systeem zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid. Deze technologieën verlengen de levensduur van de sensorbatterij tot wel 5 jaar. En dankzij de automatische inleerfunctie van de sensoren verloopt de installatie snel en eenvoudig.

GX Remote Control
De GX Remote Control APP voldoet aan de hoogste beveiligingseisen en alle communicatie met het Galaxy paneel is volledig versleuteld. GX Remote Control is geschikt voor Android en iOS smartphone of tablet en is compatibel met de Honeywell Galaxy Dimension (vanaf firmware v6.0) en Flex 3 (vanaf firmware v3.13). De APP communiceert zonder omwegen direct met het paneel en is volledig gratis.

Toegangsbeheer
Tot 4 deurcontrollers (DCM’s) die in totaal tot 8 deuren bewaken, toegangsgebeurtenis log legt tot 1.000 gebeurtenissen vast. Compatibel met de meeste Wiegand-lezers, tot 4 jaarlijkse vakantieschema’s en weekschema’s beschikbaar.

Tot 100 bedrade of draadloze zones, tot 98 gebruikers, tot 98 draadloze handzenders, tot 8 blokken. GSM/GPRS, Ethernet, PSTN, enkel- of meervoudig voor extra zekerheid. Compacte 4-knops handzender. (paniekknop)
Honeywell Galaxy Dimension

Waarom kiezen voor Secures?

In 3 Stappen naar Succes

Behoefte

U wilt beveiligingsmaatregelen toepassen. Secures bezit de nodige expertise om u meer dan een veilig gevoel te bieden!

Beveiligingsplan

In het beveiligingsplan wordt in overleg met de klant de juiste producten en diensten op elkaar afgestemd.

Garantie

Door goed te luisteren en kwaliteitsproducten te leveren, kunnen we 100% tevredenheidsgarantie bieden!

Doe enkel zaken met echte Professionals

Secures heeft specialisten op elk vakgebied

Wij nemen contact op

Contactverzoek
  ZAKEN BESPREKEN?

  Direct contact met een specialist

  Secures heeft specialisten op het gebied van Camerabewaking, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Erfgrensbewaking, Mistgenerators en Hang & Sluitwerk. Ook op het gebied van IT kunt u bij ons terecht.

  BEL ONS DIRECT

  0251 770 020