Alarmsysteem

Een alarmsysteem die past bij elke ondernemening

Alarmsysteem voor Bedrijven

Een (BORG / VEB gecertificeerd) alarmsysteem voor u bedrijf regelt u eenvoudig en snel via Secures.

Beveiliging is een serieuze zaak, zo ook het uitkiezen van een gedegen alarmsysteem. Secures helpt u bij een keuze van de alarminstallatie. Het doel van een alarmsysteem is het tijdig signaleren van indringers. De zichtbare aanwezigheid van een alarminstallatie heeft bovendien een preventieve werking.

Alarmsysteem die past bij elke onderneming

Veb Erkend Beveiligingsbedrijf

Als VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf leveren we een intelligent alarmsysteem met de laatste technologieën toegespitst op de beveiliging in uw branche.

Secures levert een gecertificeerd alarmsysteem voor o.a. horeca, kantoor, winkel, autogarage, tandartspraktijk, onderwijs, groothandel, industrie, transport en verenigingen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom Secures?

Door goed te luisteren en kwaliteitsproducten te leveren, kunnen we 100% tevredenheidsgarantie bieden! Secures heeft specialisten op het gebied van Alarmsystemen, Camerabewaking, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Mistgeneratoren en Hang & Sluitwerk. 

Behoefte

U wilt beveiligingsmaatregelen toepassen. Secures bezit de nodige expertise om u meer dan een veilig gevoel te bieden!

Beveiligingsplan

In het beveiligingsplan wordt in overleg met de klant de juiste producten en diensten op elkaar afgestemd.

Garantie

VEB erkend beveiligingsbedrijf waarbij jaarlijks een externe audit plaatsvindt op enkele door ons opgeleverde projecten.

M&C Cilinders
M&C CilindersBouwkundige beveiligingBestellen
KluizenSnel de juiste kluis vinden!Bestellen
Dahua-TIOC-2.0
CamerasystemenHaarscherp beeld!Bestellen

Onze klanten vertellen...

Trouwe klanten, ze komen niet zomaar terug, ze bevelen je niet alleen aan maar ze staan erop dat hun vrienden zaken met je doen!

In december 2016 heeft Secures bij mij in de tandartsenpraktijk het alarm vervangen en een camerasysteem geleverd. Wat ik prettig vind is dat Secures instaat was op zeer korte termijn het alarm perfect aan te sluiten. Peter van Secures is een specialist, 24 uur per dag te bereiken, ze reageren snel op mijn vragen en geeft mij het gevoel dat ik hun enige klant ben en dat vind ik knap als je overal bezig bent. Secures gaat voor hoge kwaliteit en je hebt meteen het meest moderne systeem. Alles werkt perfect en het beeld van de camera’s is zuiver.
Peter Kleman - KT3 Tandartsenpraktijk
KT3 Tandartsenpraktijk
Na een uitgebreide oriëntatie hebben we voor Secures gekozen. De keuze hebben we gemaakt op basis van prijs/kwaliteit verhouding, de flexibiliteit van het product en de uitleg en service van Secures. Niet onbelangrijk dat het alarm rekening houdt met onze katten. Tijdens de installatie kwam Secures nog met diverse aanvullende tips en is het systeem helemaal naar onze wens geïnstalleerd. Het werkt goed en vooral de APP is handig. En als er iets is, is de ondersteuning snel en uitgebreid. We zijn erg tevreden over het product en het bedrijf!
Jeroen Beelen
In februari van 2017 heb ik Peter van Secures benaderd om eens te komen kijken naar de situatie bij ons nieuwe huis. Met de eerste kennismaking was er al het vertrouwen! Hij kon ons goed informeren & adviseren omtrent een alarm installatie i.c.m. rookmelders. Binnen een zeer korte tijd heeft hij alles kunnen installeren en we zijn daar zeer tevreden mee. Hij werkt netjes en gebruikt 1e klas materialen. Dat blijft een juiste basis om goed werk af te leveren. Ook heeft hij rondom het huis nieuw beslag en anti-inbraaksloten geplaatst, wat een veilig gevoel!
Fam Weel - Heemskerk

Contact Secures

+31(0) 251 770020

Adres De Trompet 1540, 1967 DB Heemskerk

Email [email protected]
KvK 34228199 Amsterdam
BTW nr. NL818549300B01

Gratis verzending

Vanaf € 100 geen verzendkosten

Kopen op afstand

14 dagen bedenktijd

Product garantie

Fabrieksgarantie standaard

100% Veilig aankopen

Beveiligde betaalomgeving

DEEL WINKELWAGEN