Gratis Veiligheid Scan voor Particulier & Zakelijk.

TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole voor Bedrijven

Toegangscontrole is het geautoriseerd en gecontroleerd toegang verlenen aan gebruikers van een object. Door toegangscontrole toe te passen weet je precies wie waar en wanneer naar binnen is geweest.

Geen gedoe meer met sleutelbeheer, kostenbesparend en enkel toegang door personen op het tijdstip dat jij dat wilt!

Toegangscontrole

TOEGANGSCONTROLE - INTERCOMSYSTEEM

toegangscontrole

Toegangcontrole is er in verschillende technieken. Uiteraard zijn we allemaal bekent met toegangscontrole via sleutelbeheer echter kent dit nogal wat nadelen. Het is gebruikelijk om in gebouwen die door sloten en sleutels beveiligd zijn, deuren heel de dag open te laten. Hierdoor ontstaat de kans op diefstal en het opzettelijk toebrengen van schade.

Elektronische toegangscontrole is de meest efficiënte manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen, u hoeft nooit meer een slot te vervangen. Kaarten, tags, pc, pincode of een app kunnen worden gebruikt om toegang te verkrijgen tot deuren die zijn aangesloten op het systeem. De autorisatie kan op een eenvoudige manier worden beperkt of geblokkeerd.

TOEGANG OP AFSTAND

Via de software kunt u niet alleen bepalen wie op welke tijden toegang heeft tot bepaalde ruimtes maar kunt u ook de status zien van alle deuren. Op afstand kan de deur eventueel ontgrendeld worden, denk bijvoorbeeld ook aan een intercomsysteem gekoppeld aan toegangscontrole en camera’s.

Toegangscontrole biedt een veilige, flexibele en kostenbesparende manier om te controleren wie, waar en wanneer er toegang heeft verkregen. Toegangscontrole geeft bedrijven de veiligheid die zij nodig hebben!

WAAROM KIEZEN VOOR SECURES?

Beveiliging

Een systeem dat ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één aanbiedt. Bestaande functionaliteiten van een gebouw, zoals een alarmsysteem, camera’s, brandmeldinstallatie maar ook verlichting en luchtbehandeling kunnen worden geïntegreerd.

Gebruiksvriendelijk

Zeer intuïtieve gebruiksvriendelijk webinterface met krachtige hardware en flexibele software. De webinterface zorgt voor een eenvoudig beheer vanaf een willekeurige locatie.

Volledige controle over dat wat jij wilt!

Kostenbesparend

Met het gebouwbeheerssysteem is het mogelijk apparaten automatisch in en uit te schakelen. Hierdoor is het energieverbruik van uw gebouw beter beheren, dit bespaart tijd en geld. Met 5 jaar garantie op alle componenten bent u verzekerd van continuïteit!

Doe enkel zaken met echte Professionals

Secures heeft specialisten op elk vakgebied

Wij nemen contact op

Contactverzoek

    ZAKEN BESPREKEN?

    Direct contact met een specialist

    Secures heeft specialisten op het gebied van Camerabewaking, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Erfgrensbewaking, Mistgenerators en Hang & Sluitwerk. Ook op het gebied van IT kunt u bij ons terecht.

    BEL ONS DIRECT

    0251 770 020